На нашому сайті в розділі «Електронні ресурси» можна отримати  дистанційний доступ до зарубіжних наукових інформаційних ресурсів всесвітньо відомих кампаній Elsevier, Clarivate, EBSCO, BMJ Publishing Group Ltd тощо.

З метою підтримки науковців та практикуючих медичних фахівців України в цей складний період декілька із зазначених кoмпаній відкрили безкоштовний доступ до своїх ресурсів. Також надається доступ до наукометричних баз даних Scopus, Web of Science та наукових повнотекстових ресурсів ScienceDirect (понад 2 тис. книг з безстроковим доступом), Springer (понад 9 тис. книг з безстроковим доступом).

Для того щоб полегшити користування  цими ресурсами спеціалісти ДНТБ України створили рубрику «Навчальні матеріали», в якій зібрано актуальну інформацію щодо отримання доступу та пошуку необхідних відомостей, а саме: інструкції, навчальні посібники, відеоматеріали, посилання на записи вебінарів тощо. Якщо у вас виникають питання або є потреба в консультації – звертайтесь на електронну адресу Alexmos54@ukr.net.   Бажаємо ефективної роботи!