ПЕРЕВІРКА НА ПЛАГІАТ

Державною науково-технічною бібліотекою України укладено Договір про співпрацю з компанією «Unicheck Україна». Відділ наукових та науково- дослідних робіт ДНТБ України проводить перевірку наукових статей, монографій, навчальних підручників, наукових, магістерських та дисертаційних робіт, а також іншої наукової продукції на виявлення збігів/ ідентичності/ схожості наукової продукції на плагіат.

ЗАМОВИТИ ОНЛАЙН ПОСЛУГУ ПЕРЕВІРКИ ТЕКСТУ НА ПЛАГІАТ


ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ:

1) Заповніть форму праворуч для запиту на послугу онлайн.
2) Очікуйте повідомлення від адміністратора на вказану Вами електронну адресу.
3) Отримайте рахунок для оплати послуги.
4) Надішліть електронну квитанцію про здійснення платежу адміністратору.

 

ФОРМА ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ПОСЛУГИ

    Згода на обробку персональних даних з метою формування рахунку-фактури для оплати послуг Даю згоду

    Що таке Unicheck?

    Unicheck – онлайн-сервіс пошуку плагіату, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів.

    Функціонал сервісу Unicheck

    Система здатна на автоматичне визначення заміни символів і літер в тексті, а також на зворотну автоматичну підставляння в текст правильних символів і пошук на плагіат модифікованої версії. Сторінка тексту перевіряється за 2-4 секунди. В результаті перевірки система видає звіт, який містить різнокольорові маркери в тексті, якими виділяється плагіат, посилання та цитати. Також у звіті можливо переглянути джерела плагіату та виключити цитати та джерела з невеликою кількістю текстових збігів з результатів пошуку. Перевірка здійснюється online через Інтернет або offline серед файлів, які завантажені у бібліотеку.

    Які переваги надає сервіс Unicheck?

    Завдяки зручному функціоналу сервіс дозволяє порівнювати наукові роботи не тільки з інтернет-джерелами, а й з академічною базою закладів вищої освіти, а також з усіма документами в певному обліковому записі.

    Корисні посилання:

    Огляд онлайн-сервісу Unicheck перевірки плагіат;

    Рекомендації щодо запобігання академічному плагіату та його виявлення в наукових роботах (лист МОН від 15.08.2018 р. № 1/11-8681).