Вересень з ORCID

ДНТБ України разом з компанією ORCID планує у вересні цього року серію вебінарів з метою ознайомити українські наукові установи та заклади вищої освіти з можливостями, доступними для членів Національного консорціуму ORCID, а членів консорціуму — з інструментами інтеграцій і роботи з різними платформами.

Зокрема, в рамках програми ORCID Enabled, користувачів детальніше познайомлять з системами, що пропонують вбудовану підтримку ORCID у своїх поточних інформаційних системах досліджень, фінансування, репозиторіях та платформах для публікацій. Ці системи дозволяють збирати автентифіковані ідентифікатори ORCID та, у деяких випадках, синхронізувати дані між вашою системою та записами ORCID у реєстрі ORCID. Підтримувані функції ORCID та кроки конфігурації відрізняються залежно від системи, і для їх використання необхідно бути членом ORCID.

Перший семінар, підготовлений ДНТБ України, запланований на 6 вересня та розрахований на тих, кому цікаво членство в консорціумі, можливості членства та перші кроки в інтеграції.

Посилання на вебінар розмістимо згодом.