Оновлення інформації про створення та використання облікового запису Elsevier

Користувачі продуктів Elsevier нещодавно помітили певні зміни, спрямовані на покращення та удосконалення сервісів. Оновлена інформація, розміщена на сторінці служби підтримки бази даних Scopus, детально розповідає про нові можливості створення облікового запису Elsevier.

Нові можливості для нових користувачів

Нові користувачі тепер можуть створити свій обліковий запис безпосередньо з будь-якого продукту Elsevier. Для цього необхідно перейти на веб-сайт Mendeley або ScienceDirect і натиснути кнопку «Створити обліковий запис» або «Зареєструватися». Після заповнення відповідних полів форми обліковими даними, користувач отримає доступ до більшості продуктів Elsevier, таких як Amirsys, ClinicalKey, Elsa, Elsevier Admin Tool, Elsevier API, Editorial Manager, Elsevier Exam Prep, Embase, Engineering Village, Elsevier Product Insights, Funding Institutional, Geofacets, Image Finder, Mendeley, Pathway Studio, PharmaPendium, Reaxys, Researcher Academy, ScienceDirect, SciVal, Scopus, Sobotta.

Можливості для зареєстрованих користувачів

Раніше зареєстровані користувачі Elsevier тепер можуть використовувати облікові дані своєї установи або корпоративної мережі для доступу до продуктів. Крім того, можна додати нові облікові дані до існуючого облікового запису Elsevier. Для цього необхідно:

  1. Перейти на веб-сайт ScienceDirect і увійти в систему за допомогою облікових даних установи або мережі.
  2. Після повернення зі сторінки авторизації в установі ввести свою адресу електронної пошти та натиснути «Продовжити».
  3. Ввести пароль від попереднього облікового запису Elsevier і натиснути «Продовжити та підключити».

Після виконання цих кроків нові облікові дані установи або мережі будуть додані до вашого облікового запису Elsevier. Тепер користувач зможе увійти в систему Elsevier, використовуючи облікові дані установи або свою адресу електронної пошти та пароль, а також отримати доступ до персоналізованих функцій і матеріалів.

Переваги та додаткові можливості

Elsevier надає зручні дослідницькі інструменти, які допомагають підвищити ефективність та продуктивність досліджень завдяки всебічному пошуку та управлінню науковою інформацією. Інструменти дозволяють розширити дослідницький вплив через демонстрацію роботи вченого у власних профілях та профілях афілійованих закладів, що сприяє налагодженню зв’язків і співпраці в галузі досліджень.