Наукові стажування від Центру відповідального штучного інтелекту Нью-Йоркського університету

Центр відповідального штучного інтелекту Нью-Йоркського університету NYU Tandon School of Engineering за підтримки Факультету прикладних наук Українського католицького університету пропонує дослідницькі стажування для українських студентів.

Участь у програмі можуть взяти студенти денної форми навчання, які навчаються за спеціальністю “Інформаційні технології” в акредитованому українському університеті.

Програма триватиме з 18 вересня 2023 року по 15 грудня 2023 року і буде повністю дистанційною. У рамках цієї програми команди з 2-3 українських студентів працюватимуть з викладачем Нью-Йоркського університету або іншого університету США чи Західної Європи та ще одним дослідником у своїй команді (як правило, докторантом або постдоком) над темою, що становить взаємний інтерес. Дослідження будуть проводитися дистанційно, а також доповнюватимуться заходами наживо в УКУ.

Теми досліджень включають: алгоритмічну справедливість, інтерпретованість та пояснюваність, конфіденційність та захист даних, управління даними для машинного навчання, причинно-наслідковий висновок, оцінювання та бенчмаркінг.

Дедлайн – 4 вересня 2023 року.

Форма для подачі заявки