Наукометричні бази даних Scopus та Web of Science оптимізовані для мобільних пристроїв

Незалежно від того, перебуваєте ви в дорозі чи покладаєтеся на бездротові мережі для виконання своєї роботи, вам потрібно бути в курсі провідних світових досліджень і мати можливість легко підключатися та віддалено співпрацювати, стверджують розробники CLARIVATE, які створили нову програму для мобільних пристроїв, яка дозволяє працювати з базою даних Web of Science. Тут ви можете завантажити та ознайомитись з можливостями цього програмного продукту:

Команда Scopus також розробила версію програми повністю адаптовану до мобільних пристроїв, для відстеження дослідниками своєї ефективності, пошуку експертів і співавторів будь-де та в будь-який час. Вони стверджують, що зробили це у відповідь на численні запити користувачів, які хочуть використовувати для пошуку та досліджень смартфони.

Дослідження з використання Scopus показали, що 11% клієнтів відвідують профіль автора з мобільного пристрою, як і 27% користувачів пошукової системи.

Ця покращена версія для мобільного пристрою має такі переваги як:

  • Зручний для мобільних пристроїв дизайн: авторський профіль Scopus тепер автоматично налаштовується відповідно до екрана будь-якого мобільного пристрою або меншого екрана, що дозволяє дослідникам легко використовувати профілі в дорозі.
  • Покращена взаємодія з користувачем: новий адаптивний дизайн полегшує навігацію та взаємодію з авторськими профілями Scopus із оптимізованими макетами, меню та елементами керування для маленького екрана.
  • Покращена доступність: завдяки новому адаптивному дизайну профілі Scopus можуть ефективно використовуватися будь-ким.

Оновлений дизайн із застосуванням вертикального розміщення елементів і нерухомою шапкою сайту забезпечує легкий доступ до основних дій: