Міжнародна студентська стипендія імені Лестера Б. Пірсона на навчання у Канаді

Університет Торонто (Канада) пропонує стипендію Лестера Б. Пірсона іноземним студентам для здобуття ступеня бакалавра. Програма стипендій призначена для відзначення студентів, які демонструють виняткові академічні досягнення і творчі здібності та яких визнано лідерами у своїх школах. Особливий акцент робиться на впливі, який учень мав на життя своєї школи та громади, а також на їхній майбутній потенціал зробити позитивний внесок у світову спільноту.

Заснований у 1827 році Університет Торонто є найбільшим університетом Канади, визнаним світовим лідером у галузі досліджень та інноваційного навчання. Престижний навчальний заклад відомий високоякісною освітою і займає 25-те місце у світі за рейтингом QS World University Rankings.

Стипендія покриває всі витрати, включаючи плату за навчання, книги, медичне страхування та проживання протягом чотирьох років.

Вимоги до кандидатів:

  • ви — іноземний студент (не громадянин Канади);
  • зараз навчаєтесь на останньому курсі середньої школи або закінчили її не раніше червня 2023 року;
  • початок навчання в Університеті Торонто у вересні 2024 року (студенти, які вже навчаються після середньої школи, не розглядаються; студенти, які починають навчання в січні 2024 року в іншому закладі після середньої школи, не розглядаються).

Детальна інформація за посиланням: https://future.utoronto.ca/pearson/about/#abou

Фото з сайту https://ewbc-edu.com.ua/