Безкоштовні вебінари для науковців від Clarivate у вересні

Компанія Clarivate продовжує цикл безкоштовних вебінарів для науковців. До вашої уваги пропонуємо розклад на вересень 2023 року.

Вебінари проходитимуть українською на платформі Zoom, тривалість вебінару одна година.

Реєстрація вже відкрита, є можливість отримати сертифікат учасника тим, хто прослухав більше 90 % основного часу вебінару.


7 вересня 2023 року, 10:15–11:15

Тема: Інформація про гранти для наукової діяльності на ресурсах Clarivate

Тези: На вебінарі дізнаємося яку інформацію про грантову підтримку можемо отримати в Web of Science Core Collection та InCItes та ознайомимося з можливості платформи Pivot-RP. Pivot-RP база даних грантових можливостей, яка більше 20 років допомагає науковцям знаходити джерела фінансування. Спробуйте знайти нові можливості для ваших досліджень з понад 28 тисяч відкритих пропозицій сумарною вартістю більше 118 млн.  Ознайомтеся з більш ніш 3,5 млн вже отриманих грантів, щоб вдосконалити вашу грантову заявку. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

Реєстрація


14 вересня 2023 року, 10:15–11:15

Тема: Як підібрати видання для публікації

Тези: Світ журналів: історія, види, метрики (імпакт фактор, Journal Citation Indicatior квартиль), показники. Коли, за що та скільки, потрібно або варто платити. Рецензування та його види. Порівняти видання в Journal Citation Reports. Строки публікації. Правила оформлення публікацій. Публікаційний процес. Чого не варто робити. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

Реєстрація 


21 вересня 2023 року, 10:15–11:15

Тема: Авторські профілі науковця

Тези: Які авторські профілі існують? Їх мета та завдання. Що може бути представлено, які показники розраховуються, як створити, наповнити та коригувати профілі науковця у Web of Science, Orcid, ResearchGate, Google scholar. Основні помилки, яких припускаються автори. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

Реєстрація


28 вересня 2023 року, 10:15–11:15

Тема: Інтеграція платформ Web of Science та ProQuest

Тези: Унікальний контент платформ Web of Science та ProQuest дозволяють бібліотекам та університетам виконувати амбітні завдання. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про останні інтеграції:

  • Індекс цитування дисертацій ProQuest Dissertations & Theses Citation Index
  • Інтеграція між Alma та InCites Benchmarking & Analytics
  • Інтеграція між Alma та Journal Citation Reports
  • Інтеграція між Primo / Summon та Journal Citation Reports
  • Подальші плани

 Реєстрація