Грудневі вебінари від Clarivate та Elsevier

У грудні 2023 року відбудеться низка вебінарів українською мовою щодо користування міжнародними наукометричними базами даних від компаній Clarivate та Elsevier.

Участь – безкоштовна, за попередньою реєстрацією. 

Вебінари від Clarivate

Спікер: Ірина Тихонкова, Customer Success Consultant Clarivate PhD.

7 грудня (четвер), 10:15-11:15.

Тема: Автори та цитування.

Тези: Які абсолютні та нормалізовані метрики використовують для оцінки впливу науковця. Що таке високоцитовані роботи та високоцитовані науковці. Як визначаються Citation Laureates™, яким чином вони пов’язані з Нобелівською премією. Практичний блок, як працювати з профілем автора у Web of Science. Як поєднати кілька колекцій документів одного автора. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет. 

Реєстрація.

28 грудня (четвер), 10:15-11:15.

Тема: Research Smarter Оновлення Web of Science та InCites 2023.

Тези: Йтиметься про основні розробки компанії 2023 року, зокрема, нові функції на платформах Web of Science та InCites, інтеграцію з платформами ProQuest та Ex-Libris тощо. Також буде представлено плани на 2024 рік.

Реєстрація.

Вебінар від Elsevier 

Спікер: Людмила Троценко, амбасадор Research Intelligence Elsevier.

7 грудня (четвер), 11:00.

Тема: Рейтинги університетів THE і QS: визначайте й аналізуйте свої сильні сторони з допомогою Scopus і SciVal.

Тези: Elsevier є надійним партнером міжнародних рейтингових організацій THE і QS. Долучайтеся до вебінару, щоб зрозуміти, яку роль Scopus і SciVal відіграють у рейтингах університетів і як аналізувати бібліометричні дані, що використовуються в цих рейтингах.

Реєстрація.

Передбачено сертифікати учасника.

З докладнішою інформацією про майбутні вебінари та навчальні багатоденні семінари англійською мовою можна ознайомитися на сторінках:

Там же представлені записи минулих вебінарів.