Грантова підтримка для українських вчених та технічних фахівців, що працюють у сфері ХБРЯ безпеки

Триває приймання грантових заявок для підтримки публікації статей і відвідування конференції для українських вчених, технічних спеціалістів та інженерів, які спеціалізуються у секторі хімічної, біологічної, радіаційної та ядерної безпеки (ХБРЯ).

Конкурс проводить Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) від імені Бюро міжнародної безпеки та нерозповсюдження Офісу зменшення загроз Державного департаменту США (ISN/CTR).

Дедлайн подання заявок – 6 листопада 2023 року.

Публікація статей

Надаються мікрогранти для публікації наукових статей у рецензованих міжнародних журналах. Оплата здійснюються безпосередньо видавництву, відшкодування для авторів за вже оплачені публікації не передбачена.

Докладно про умови участі, оформлення та подання документів – за посиланням.

Відвідування конференцій

Підтримка надається для участі та/або презентації на національних і міжнародних конференціях. Розмір гранту – до $1,500. Ці кошти можуть покривати витрати на відрядження та участь у заході.

У заявках обов’язково потрібно вказувати чітку мету отримання грантової підтримки, зокрема, обґрунтування та переваги для просування заявника в наукових дослідженнях та/або кар’єрному розвитку. 

Докладно про умови участі, оформлення та подання документів – за посиланням.