Триває набір на академічну онлайн-програму Academy4UA для українських дослідників у сфері права та політики ЄС

Universiteit Gent приймає заявки на академічну онлайн-програму #Academy4UA для українських дослідників, які прагнуть розширити свої знання в галузі права та політики ЄС.

Модуль програми Еразмус+ Жан Моне “Онлайн Академія UGent з права та політики ЄС для українських викладачів” (Academy4UA) спеціально розроблений для українських фахівців (викладачів, магістрів, PhD), діяльність яких зосереджена на праві та політиці ЄС.

Група з 25 учасників складатиметься з українських викладачів та дослідників, що спеціалізуються на дослідженнях ЄС та відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу на основі їхніх резюме та мотивації.

Відібраним кандидатам буде запропоновано інтенсивну 3-місячну програму (квітень-червень), під час якої вони матимуть можливість поглибити свої знання у різних галузях права та політики ЄС.

Програма складатиметься із 62 навчальних годин на навчальний рік, присвячених різним аспектам права та політики ЄС (наприклад, історія та розвиток європейської інтеграції; політика безпеки та оборони ЄС; політика сусідства тощо), які проводитимуться онлайн.
Курс проводитиме команда викладачів Гентського університету (м. Гент, Бельгія), спеціалістів у галузі права та політики ЄС.

Після успішного проходження курсу учасники отримають сертифікат.

Заявки надсилати на електронну адресу academy4ua@ugent.be.

Дедлайн – 20 лютого 2023 року.

Джерело