Тестовий доступ до Research4Life

Українські ЗВО та наукові установи до кінця 2022 року отримали безкоштовний тестовий доступ до повнотекстових електронних ресурсів на платформі Research4Life. Доступ надається через єдиний портал Research4Life або спеціальні портали AGORA або ARDI.

В свою чергу ДНТБ України виступає адміністратором в забезпечені доступу до ресурсу.

Отримати  доступ:

  1. Перед заповненням реєстраційної форми, визначте відповідальних осіб від установи (контактна особа, директор, системний адміністратор);

  2. Заповніть реєстраційну форму;

  3. Очікуйте на лист-підтвердження від представників ресурсу про успішне проходження реєстрації. Лист надійде на поштову скриньку директора установи та контактної особи. У листі буде надіслано інституційний логін та пароль для входу (заборонено публікувати у відкритому доступі, відповідальній особі надавати виключно на запит працівників установи). Перед підписанням просимо уважно ознайомитися з ліцензійною угодою для установ-користувачів  (прикріплений до листа документ).

Для пришвидчення процесу реєстрації, підключення та надання відповідей, які виникають в процесі роботи з Research4Life, пишіть на поштову скриньку m.tsyura@dntb.gov.ua (Маргарита Цюра)

Нагадуємо, що 16 березня 2022 року представники проєкту Research4Life на власному сайті опублікували офіційну заяву про підтримку українських користувачів та відкриття доступу до свого порталу.

Через портал Research4Life надається доступ до електронних колекції книг і журналів міжнародних видавництв Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та інші.

Більше інформації про ресурс на сайті МОН