18 лютого 2022 року в ДНТБ України відбувся онлайн-семінар-практикум на платформі ZOOM на тему: «Нові нормативно-технічні документи із стандартизації у сфері діяльності ТК 144 «Інформація і документація» для працівників бібліотечно-інформаційної сфери різного відомчого підпорядкування. Відкрила його в. о. директора бібліотеки Алла ЖАРІНОВА. Модератором була відповідальний секретар ТК 144 Юлія МАТЯШ.

У заході взяли участь та виступили з доповідями: заступник директора з наукової роботи  Українського науково-дослідногго інституту архівної справи та документознавства Віта БОЙКО та в. о. вченого секретаря УНДІАСД  Зоряна СВЕРДЛИК з темою «Нова редакція Національного стандарту України «ДСТУ 4163:2020 Державна уніфікована система документації.  Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів», завідувачка відділу державної стандартизації ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова» Галина ПЛИСА  з темою «Нові стандарти у видавничій справі: міжнародна стандартна нумерація ISBN та ISNN», завідувачка відділу спеціальних видів документів ДНТБ України Наталія БЕДЗИК з темою «Інформація про діяльність відділу спеціальних видів документів ДНТБ України в сучасних умовах».

Дякуємо всім доповідачам за ґрунтовні доповіді та присутнім фахівцямза оцінку заходу й активне жваве обговорення в чаті! Переглянути семінар-практикум можна на нашому YouTube  каналі.

До зустрічі на наступних заходах!

За детальнішою інформацією щодо участі у них можна звертатись за телефоном (044) 521-93-54 або за е-адресою metod@dntb.gov.ua (відділ бібліотечного маркетингу та комунікацій). Контактна особа – головний методист Віра СКРАБУТ.