Нові правила обслуговування користувачів ДНТБ України в “червоній зоні”

ДО  УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ДНТБ УКРАЇНИ!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236, рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28 жовтня 2021 року (протокол № 42), рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо запровадження із 1 листопада 2021 року «червоного» рівня епідемічної  небезпеки поширення COVID-19 на території міста Києва (протокол № 68 від 28 жовтня 2021 року)

Державна науково-технічна бібліотека України  інформує, що приймання (обслуговування) вiдвiдувачiв (користувачів) у приміщеннях бібліотеки з 1 листопада 2021 року відбувається за таких умов:

1. при наявності негативного результату тесту на COVID-19 методом полiмеразної ланцюгової реакцiї або експрес-тесту на визначення антигена кopoнaвipycy SARS-CoV-2, якi проведенi не бiльш як за 72 години до вiдвiдування, або одужання особи вiд зазначеної хвороби. Чиннiсть документів пiдтверджено за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобiльного додатка (Дiя) або Порталy Дiя.

або

2. сертифікат, що пiдтверджує отримання повного курсу вакцинацiї (один з наведених нижче): 

  • мiжнародний сертифікат
  • внутрiшнiй сертифiкат
  • iноземний сертифiкат

Сертифікати, що пiдтверджують вакцинацiю вiд COVID-19 однiєю дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зеленi сертифiкати), якi включенi Всесвiтньою органiзацiею охорони здоров’я до перелiку дозволених для використання в надзвичайних ситуацiях.