Вебінари Bentham Science

22-24 вересня 2021 року співробітники ДНТБ України взяли участь у серії вебінарів, організованих представниками видавництва Bentham Science.

Спікер – доктор Гарет Дайк (Gareth Dyke), тренер видавництва Bentham Science, спілкувався зі слухачами на такі теми:

  1. Вступ до журналів та електронних книг Bentham Science – тематичне охоплення журналів та електронних книг Bentham Science, бази даних та інструменти пошуку на сайті видавництва та користь для дослідників від співпраці з Bentham Science.
  2. Ефективна комунікація з редакторами та рецензентами – процес подання матеріалу для публікації та дії у випадку його відхилення, ведення електронного листування з редакторами та як правильно сприймати коментарі експертів.
  3. Планування публікації результатів вашого дослідження у журналах із високим рівнем впливу – вибір теми дослідження, журналу для публікації, підготовка матеріалу та керування процесом подання матеріалу для публікації.

Усі вебінари проводились англійською мовою. Також представники Bentham Science надали можливість переглядати на платформі YouTube записи раніше проведених вебінарів:

Writing for acceptance;

Academic branding;

Peer review;

Avoiding ethics disasters;

How to win research funding;

How to build your research superpowers.

 

Інструкція з перевірки наявності тестового доступу до ресурсів Bentham Science, підготовлена співробітниками ДНТБ України

У разі виникнення проблем із налаштування безкоштовного тестового доступу слід звертатися за консультаціями до Красільник Тетяни Василівни (krasilnik@dntb.gov.ua)