XIX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ

 

24-27 листопада 2020 р. в Міжнародному Виставковому Центрі ( Броварський проспект, 15, станція метро “Лівобережна”) проходив ХIX Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих та визнаних Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Міжнародний промисловий форум включав в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково‑практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

 

Учасниками виставки були провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя, які презентували новітні промислові технології, обладнання, інструмент. Державна науково-технічна бібліотека України також була учасником форуму з фрагментом 18-мільйонного фонду документів науково-технічного спрямування. Форум проходив з дотриманням усіх карантинних обмежень.