Відкрито реєстрацію для участі
у Другій Міжнародній конференції
«Відкрита наука та інновації в Україні 2023»

Державною науково-технічною бібліотекою України за підтримки Міністерства освіти і науки України та у партнерстві з міжнародними організаціями організовано Другу Міжнародну конференцію «Відкрита наука та інновації в Україні 2023» (OSICU 2023), яка відбудеться 26-27 жовтня 2023 року в рамках тижня Міжнародного Відкритого доступу в онлайн режимі.

Метою конференції є забезпечити провідних експертів з Відкритої науки та інновацій площадкою  для обговорення імплементації найкращих практик Відкритої науки та інновацій в Україні. У межах конференції заплановані доповіді відомих міжнародних спікерів, дискусії, а також науковців, які сформують подальші шляхи колаборації з метою створення дорожньої карти впровадження найновіших практик та майбутніх перспектив розвитку у сфері Відкритої науки в Україні.

Секції конференції відповідають завданням та заходам Національного плану щодо відкритої науки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 8 жовтня 2022 р. № 892-р:

  • розвиток та підтримка відкритої Національної науково-дослідної інфраструктури;
  • реформування практик оцінювання наукових досліджень;
  • забезпечення відкритого доступу до результатів наукових досліджень;
  • відкриті дослідницькі дані та відтворюваність наукових досліджень;
  • розвиток, можливості та бар’єри у досягненні наукових знань, залучення громадян до участі в науковій та науково-технічній діяльності для реалізації в Україні;
  • інновації в Україні: відкриття нових горизонтів.

Детальна інформація про конференцію розміщена на офіційному сайті конференції за посиланням: https://conference2023.dntb.gov.ua/

Реєстрація для учасників заходу відкрито до 26 вересня 2023 року включно.

Крайній термін подання матеріалів: 26 вересня 2023 року включно.

За додатковою інформацією щодо участі у конференції звертайтеся на електронну скриньку conference@dntb.gov.ua.