Запрошуємо представників закладів вищої освіти та наукових установ на презентацію сервісу Національної електронної науково-інформаційної системи (URIS)

30 серпня 2022 року об 11:00 годині відбудеться  онлайн-презентація бета-версії “Національної електронної науково-інформаційної системи” (Ukrainian Research Information System) (далі – Система URIS) (nauka.gov.ua) – нової багатофункціональної інформаційно-телекомунікаційної платформи, що забезпечує збір, формування, обробку, зберігання, використання даних та інформації про сферу наукової і науково-технічної діяльності України, а також автоматизації процедур та процесів взаємодії суб’єктів та користувачів Системи.

Розробники Системи URIS на відкритій онлайн-презентації продемонструють основні функціональні можливості її модулів, а саме: “Дослідницькі інфраструктури”,  “Установи”, “Новини”, “Можливості”, “Корисна інформація”, “Кабінет відповідальної особи установи”. В рамках презентації будуть розглянуті та обговорені подальші етапи дослідження і майбутні напрямки розвитку Системи URIS. Після презентації всі бажаючі матимуть можливість долучитися до тестування вище зазначених модулів Системи URIS, надати свої пропозиції та рекомендації.

Детальніше про Систему URIS можна дізнатися на офіційному сайті ДНТБ України: https://dntb.gov.ua/in-progress-projects/urisinfo.

Захід відбудеться в онлайн режимі на платформі ZOOM з прямою трансляцією на YouTube каналі ДНТБ. Посилання для підключення на онлайн-презентацію Ви отримаєте після реєстрації: https://forms.gle/kzSEAw755qWoN2668.