ДНТБ України проведе семінар для українських вчених та підприємців про можливості участі у програмі «Горизонт 2020»

Державна науково-технічна бібліотека України та Міністерство освіти і науки України запрошують науковців, інноваторів, підприємців, керівників зво та наукових установ, представників ЦОВВ, що відповідають за формування політики в сфері науки долучитися 6-7 грудня 2019 року до роботи семінару «Рамкова програма ЄС «Горизонт 2020»: можливості використання науково-дослідної інфраструктури для українських вчених та підприємців».

На семінарі йтиметься про розвиток української дослідницької інфраструктури та можливості використовувати дослідницьку інфраструктуру ЄС у межах «Горизонт 2020».

Спікерами будуть представники Єврокомісії, європейських наукових консорціумів, МОН та НААН України, національних контактних пунктів «Горизонт 2020» тощо.

Місце проведення: Одеський національний економічний університет (вул. Преображенська 8, Мала актова зала, 2 пов.)

Робоча мова семінару: англійська.

Повну програму можна переглянути за посиланням (English version).

Для участь в семінарі обов’язково потрібно зареєструватися за посиланням. Реєстрація відкрита до 26 листопада 2019 року.

Телефон для довідок: (044) 287-89-30

Якщо у Вас є питання щодо програми Horizon 2020, то нагадуємо, що в Державній науково-технічної бібліотеки України працює Національний контактний пункт програми Горизонт 2020 за напрямом «Сучасні дослідницькі інфраструктури» (Research Infrastructures).