Запрошуємо на вебінар щодо електронних рішень для уніфікованого керування всіма бібліотечними ресурсами

Нагадуємо, що 16 квітня 2024 року, об 12:00 за київським часом відбудеться вебінар «Покращуйте свою бібліотеку разом з Alma», організований Ex Libris Group —компанією-виробником бібліотечного програмного забезпечення, яка входить до складу Clarivate, за сприяння ДНТБ України.

Alma – це інтегрована бібліотечна платформа, яка надає широкий спектр інструментів для управління бібліотечними ресурсами та оптимізації робочих процесів. платформа дозволяє ефективно керувати усіма видами бібліотечних ресурсів, включаючи книги, журнали, електронні ресурси, аудіо та відеоматеріали . Вона забезпечує автоматизацію багатьох рутинних процесів, таких як замовлення відповідної літератури та каталогізація.

Система має потужні інструменти для аналізу даних бібліотеки. Alma Analytics дозволяє створювати звіти, аналізувати користувацькі поведінки, вивчати попит на ресурси та визначати ефективність послуг бібліотеки. Крім того, платформа підтримує відкриті стандарти та має понад 150 REST API, що дозволяє інтегрувати її з іншими системами, що, в свою чергу, забезпечує максимальну сумісність та ефективність у роботі бібліотеки.

На вебінарі буде презентовано інформацію яким чином Alma може усунути непотрібні бар’єри і оптимізувати робочі процеси, щоб ефективно керувати всіма ресурсами та унікальними матеріалами за допомогою автоматизованих процедур та покращити послуги бібліотеки.

Посилання на реєстрацію.