Тренінг для редакторів біомедичних журналів, що планують бути представленими в базах Scopus та Web of Science

16 червня 2019 р. у Державній науково-технічній бібліотеці України Армен Гаспарян проведе тренінг для редакторів біомедичних журналів щодо удосконалення редакційної політики наукового видання та підготовки наукового журналу для індексації в базах даних Web of Science, Scopus, SCI, MEDLINE, Global Health, CINAHL, DOAJ.

Тренінг орієнтований саме на редакторів біомедичних журналів. Участь у тренінгу – платна і становить 1200 грн. Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/kZqTWvULqqjNnMmQA

Після успішного проходження тренінгу усім учасникам видається сертифікат.

Мова тренінгу – англійська. За потреби буде забезпечено переклад з докладним поясненням усіх важливих моментів.

Тривалість тренінгу: 12:00-16:00 (4 години).

Місце проведення – Конференц-зал на 15-му поверсі Державної науково-технічної бібліотеки України (м. Київ, вул. Антоновича, 180).

Про лектора: Армен Гаспарян, PhD, асоційований професор медицини Університету Бірмінгема (Відділення науки та розвитку), експерт-рецензент заявок журналів з 2015-го року для Scopus Content Selection & Advisory Board, Council Member of European Association of Science Editors (2011-2015), Chief Editor of European Science Editing (2011-2015). Експерт із просування наукових видань у міжнародні бази даних. Автор багатьох статей з наукового редагування, член редколегії та рецензент багатьох впливових міжнародних журналів.