2 – 5 квітня 2019 XI Міжнародна спеціалізована виставка

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК – 2019

З 2 по 5 квітня у Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») відбудуться:

Організатором виставки є ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Державна науково-технічна бібліотека України традиційно прийматиме участь і презентуватиме свої інформаційні продукти та послуги. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку та стенд бібліотеки.

Головна мета виставки – це демонстрація найкращих досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького та далекого зарубіжжя. Спеціалізована виставка дозволяє підприємствам, з одного боку, ознайомитися зі світовими новинками у своїй галузі, з іншого – надає можливість продемонструвати свої власні розробки, вивірити економічну доцільність та конкурентоспроможність своєї продукції.

Київський технічний ярмарок – це логічне продовження Міжнародного промислового форуму, найбільшої галузевої виставки України, яку Міжнародний виставковий центр більше 17 років поспіль проводить в останній тиждень листопада. Контакти, встановлені в процесі ознайомлення з новими розробками і технологіями, представленими на Промфорумі, можливо плідно розвинути і зміцнити під час весняного Київського технічного ярмарку.

Спеціальна експозиція «KyivMold»: Форми. Прес-форми. Штампи.

Addit EXPO 3D – це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори технологій XXI століття, які найбільш динамічно розвиваються, хто усвідомлює, що третя промислова революція починається на наших очах.

Plast Expo UA – це єдина в Україні виставка, що об’єднує навколо себе фахівців у галузі переробки пластмас та каучуку, починаючи з виробництва сировини, створення новітнього вітчизняного обладнання і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів. У період адаптації українського ринку до вимог ЄС, Plast Expo Ua дає можливість усім, хто стоїть біля витоків створення нового виробництва, часткової модернізації або глобального оновлення діючих заводів і компаній, зорієнтуватися у різноманітті товарів, марок і технологій, що пропонуються на нашому ринку: все найкраще можна буде побачити в роботі на експозиції Plast Expo UA.

Спеціальна експозиція «ПОЛІУРЕТАНИ»:
– обладнання для виробництва і переробки поліуретанів
– сировина: поліуретани, силікони, епоксидні смоли, акрилові смоли, промислові пластики
– вироби з поліуретанів

Лак&Фарба Expo UA – це єдина в Україні спеціалізована виставка, де можна ознайомитися з новітніми зразками лакофарбової продукції, сировиною та обладнанням для виготовлення покриттів, а також технологіями для обробки поверхні. Асортимент продуктів в останні роки активно розширюється, виходять нові зразки, при цьому вдосконалюється і їх якість, підлаштовуючись під європейські стандарти. Покриття застовуються практично в усіх галузях промисловості та в побуті, тому є висока зацікавленість в даному заході, як серед споживачів так і серед виробників галузі.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»