Семінар-практикум нове в УДК

7 червня 2019 р. у Державній науково-технічній бібліотеці України відбувся науковий семінар-практикум «Нове в УДК: відображення сучасних знань» за активної  участі представників ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова»: зав. відділу класифікаційних систем Муравйової Валентини Михайлівни та н. с. цього відділу Діденко Анни Миколаївни, а також головного бібліотекаря  відділу наукового комплектування та опрацювання фондів ДНТБ України Шихалової Наталії Сергіївни. Змістовні доповіді виступаючих викликали велику зацікавленість присутніх на семінарі працівників мережі науково-технічних та публічних бібліотек, збагатили   їх професійні знання  та практичні навички у сфері систематизації документів з використанням таблиць УДК.

Під час роботи семінару-практикуму працював скайп-зв’язок з ДЗ «ЦДНТБ ГМК України» (м. Дніпро) та Краматорською міською бібліотекою,  завдяки якому працівники цих установ могли в режимі on-line безпосередньо  слухати і ставити запитання доповідачам.

ДНТБ України висловлює щиру подяку директору ДНУ “Книжкова палата України” Сенченку Миколі Івановичу за сприяння у проведенні вищезазначеного заходу та  доповідачам за цікаві фахові виступи.

З презентаціями доповідачів можна ознайомитись на сайті ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова»