Про нас пишуть

Одна з найвідоміших світових платформ, що працює над підвищенням довіри до науки шляхом підвищення прозорості, відтворюваності, точності та етики в дослідженнях — Ініціатива Берклі щодо прозорості в соціальних науках (Berkeley Initiative for Transparency in the Social Sciences, abbreviated BITSS) згадала на своїй сторінці у мережі Твіттер І-шу Міжнародну конференцію “Відкрита наука та інновації в Україні 2022”.
BITSS було засновано у 2012 році як частину Центру ефективних глобальних дій (CEGA), центру досліджень глобального розвитку в Каліфорнійському університеті в Берклі. Наразі, ініціатива докладає зусиль з метою розширення доступу до відкритої науки, а також створення потенціалу для визнання та проведення прозорої та відтворюваної науки.
Нагадаємо, що 27-28 жовтня цього року Державна науково-технічна бібліотека України за сприяння МОН організовує І-шу Міжнародну конференцію “Відкрита наука та інновації в Україні 2022”. Основні теми, які розглядатимуться під час цієї конференції, стосуватимуться трансформації дослідницької та інноваційної екосистеми в Україні.