Навчально-методичний семінар
«Формування бібліотечно-інформаційних ресурсів: ефективне партнерство»

17 вересня 2021 року з 10:00 до 12:00 Державна науково-технічна бібліотека України запрошує взяти участь у навчально-методичному семінарі «Формування бібліотечно-інформаційних ресурсів: ефективне партнерство» (в межах “Календарного плану заходів з підвищення кваліфікації працівників НТБ на 2021 рік”).

Захід адресований широкому колу бібліотечних працівників, пов’язаних з процесами формування бібліотечних фондів. На семінар запрошені фахівці провідних видавництв: «Видавничий дім «Адеф-Україна», «Профкнига». та БО “Благодійний фонд “Бібліотечна країна”, які презентують свої установи та особисте бачення співпраці з бібліотеками при формуванні фондів для ефективного забезпечення користувачів бібліотечно-інформаційними ресурсами.

Попередня реєстрація учасників доступна за посиланням: https://docs.google.com/…/1GO6SOh7TETRdSrXiKNmdrPk…/edit

Програма заходу буде розміщена за посиланням: https://dntb.gov.ua/main-dntb/librarian-ua

Захід проводитиметься на платформі Zoom з прямою трансляцією на youtube. Будь ласка, заздалегідь встановіть на свій пристрій (комп’ютер/ смартфон/ планшет) програму Zoom (завантажити https://zoom.us/download).

Посилання на youtube канал: https://www.youtube.com/channel/UC8x2hmxf-RiJdeTsoh8ZJ5g

Всі зареєстровані учасники отримають електронний сертифікат.
За детальнішою інформацією щодо участі у заході, при необхідності, можна звертатись за телефоном: +38 (044) 521-93-54 та за електронною адресою: metod@dntb.gov.ua. Контактна особа: головний методист відділу науково-методичної та комунікативної діяльності Скрабут Віра Іванівна.