Доступ до American Journal Experts Digital tool

Research Square — багатопрофільна платформа препринтів та послуг видавничого характеру для авторів, партнер конференції “Відкрита наука та інновації в Україні 2022” — надасть безкоштовний довготерміновий доступ до American Journal Experts Digital для усіх учасників конференції!

AJE Digital  — це інструмент для редагування та перекладу наукових текстів, який працює на основі штучного інтелекту та сучасних методів машинного навчання. AJE Digital працює у комплексному режимі: спочатку перекладає текст із мови оригіналу на англійську, а потім редагує його відповідно до правил та вимог академічного письма, зберігаючи при цьому  оригінальний зміст документа.

Працювати з додатком легко та зручно. Переклад тексту обсягом до 12 000 тисячі слів опрацьовується за 2-3 години. Унікальність  AJE Digital полягає в тому, що штучний інтелект сервісу пройшов тренування на мільйоні правок у роботах  докторантів у понад 447 різних галузях знань, та понад 2000 вузькоспеціалізованих напрямків. Це допомогло досягти вражаючого результату з понад 95% точністю.

Більше про  сервіс, а також як, власне, отримати до нього  доступ Ви дізнаєтеся на конференції 27-28 жовтня 2022 від представника компанії Research Square Гарета Дайка. Поспішайте зареєструватися!

Сайт конференції

Реєстрація відкрита до 19 вересня 2022 р.

Участь безкоштовна!

Це ще не усі сюрпризи від наших спонсорів та партнерів.

Слідкуйте за нашими новинами.