ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Однією з найважливіших складових національної безпеки держави є забезпечення населення високоякісними та безпечними харчовими продуктами. На сьогодні це є одним з головних завдань виробників харчової продукції, підприємств торговельної мережі, спеціалістів в галузі науки і техніки й держави в цілому.
Метою виставки ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ є сприяння використанню передових технологій у виробництві, переробці та збереженні продовольчої сировини та продовольства та висвітлення проблем поліпшення якості і безпеки вітчизняної харчової продукції . На виставці представлені вітчизняні патентні документи з цієї тематики:
- удосконалення технологічних процесів та розробляння інноваційних технологій переробки сировини і виробництва та зберігання харчових продуктів ; забезпечення їх відповідності здоровому харчуванню, вимогам якості та безпеки, підвищення харчової цінності виробів;
- новітні методи аналізу , контролю та дослідження якості і безпеки інноваційних харчових продуктів та сировини для харчової промисловості;
- ідентифікація та виявлення фальсифікації продуктів харчування; контроль генетично модифікованих організмів в продуктах харчування.