Щорічно, в третю суботу травня усі працівники наукової сфери України приймають вітання та відзначають своє професійне свято –  День науки. Пропонуємо до Вашої уваги тематичну виставку до дня науки в Україні “Наука. Інноваціі. Економіка знань”
На виставці представлені матеріали, що розкривають одну з найважливіших структурних характеристик сучасної науки – її інноваційність. Інноваційність науки – це не тільки її націленість на отримання нового знання, відкриття нових властивостей і закономірностей досліджуваних об’єктів, але перш за все її внесок у розвиток економічного потенціалу суспільства. Висвітлюється те, як інноваціі, творчість та права інтелектуальної власності, що їх захищають, сприяють інноваційному розвитку держави.
Виставка спрямована на широке коло науковців, інженерно-технічних робітників, студентів, фахівців у сфері створення, правового захисту і використання об’єктів інтелектуальної власності.
Розділи виставки:
Наука та освіта в інноваціях
Інформаційні технологіі в науці та освіті
Наука як інноваційна діяльність
З повними описами патентів та авторефератами дисертацій можна оперативно ознайомитися в читальному залі бібліотеки, замовити ксерокопію, сканувати. Деякі бібліографічні описи статей мають активне посилання до повнотекстових версій, представлених на сайтах правовласників в мережі Інтернет.