Конференція-практикум “МЕХАНІТЕХ”, 20-21 лютого 2019 року

20-21 лютого 2019 року ДНТБ України третій рік поспіль взяла участь у конференції-практикумі МЕХАНІТЕХ”, та презентувала інформаційні продукти і послуги для працівників виробничої сфери.

Для учасників: технічних директорів, керівників інжинірингових і сервісних центрів, начальників ремонтних служб, головних інженерів, головних механіків і головних енергетиків виробництв, що мають високий ступінь механізації, бібліотека запропонувала тематичні добірки, тематичні бібліографічні списки з різних видів документів.

Учасники конференції-практикуму виявили значну зацікавленість до цьогорічної виставкової експозиції, де бібліотека врахувала тематичні сесії заходів програма (сучасні технології, науково-технічні розробки, інструменти і матеріали в сфері машинобудування і металовиробництва) та розмістила для наочності фрагмент 18-мільйонного документного фонду: книги, періодичні видання тощо.

ДНТБ України висловлює щиру подяку компанії FPR-Events, організатору МЕХАНІТЕХ”, за надану можливість презентувати бібліотечні інформаційні ресурси та взяти участь у виставкових заходах третьої щорічної конференції-практикуму.

Бібліотека рекомендує підприємствам і установам участь у подальших заходах компанії!

26.02.2019